¡Tierra! Selection

Intens og fruktig med hint av melkesjokolade.

  • PREMIUM BLANDING
En perfekt balanse mellom aroma og smak
Den dyktige utvelgelsen og kombinasjonen av noen av de beste kildene skaper en unik blanding som mikser søte noter med delikate aromaer fra friske blomster og frukt med hint av sjokolade. Dette skaper en perfekt balanse mellom aroma og smak. Brenningen er dyktig finjustert for å forsterke blandingens aromatiske særpreg, og kontroller utføres for å garantere den samme enestående kvaliteten 365 dager i året.
Fire gode grunner til å velge ¡TIERRA!
Bærekraftighet
Lavazza ¡TIERRA! er resultatet av Lavazzas etiske engasjement for bærekraftighet, i samarbeid med Rainforest Alliance, en ikke-statlig organisasjon som promoterer rettighetene og velværet til arbeidersamfunn samt sertifisering av gårder som må oppfylle strenge sosiale og miljørelaterte standarder.
Kvalitet
Å velge Lavazza ¡TIERRA! betyr at du kan garantere et produkt av høyeste kvalitet, takket være opprinnelsen til blandingen, forberedelsen, den omhyggelige jakten etter de beste bønnene og den perfekt balanserte brenningen av bønnene fra utsiden til innsiden.
Variasjoner
Lavazza ¡TIERRA!-blandingene finnes i espresso og filter, for å tilfredsstille alle smaker når som helst på dagen og i ulike størrelser, for ekte kaffekjennere.
Flerkulturelt
Lavazza ¡Tierra!-prosjektet har jobbet med mange små produsentsamfunn i Etiopia, Vietnam, Brasil, India, Peru, Honduras og Colombia.
En unik 100 % Arabica-blanding
  • 100 % Arabica

    SAMMENSETNING

  • Settimo Torinese, Italia

    BEHANDLING

tierra-selection-banner-m
PROFIL OG BRENNING
Brenningen er finjustert for å forsterke aromaene
Aromatiske noter
Blomster
Tørket frukt
Brenning Delicate
Brasil

Kaffen vokser i det øvre høylandet i området (900–1300 moh.), hvor vintrene er tørre og kalde. Den tørkes i solen på de karakteristiske lokale «terrassene».

100 % fra bærekraftig landbruk

¡Tierra! Utvalget er en kaffe fra 100 % sertifiserte Rainforest Alliance-gårder.