The 2022 Lavazza Calendar

The 2022 Lavazza Calendar

FINN UT MER

Fire studenter utforsker en verden av bærekraftig kaffe

Fire studenter utforsker en verden av bærekraftig kaffe

Fra Torino til Den dominikanske republikk; fire studenter legger ut på en reise for å oppdage opprinnelsen til bærekraftig kaffe.

FINN UT MER
En lidenskap for fortreffelighet som gjør hver enkelt kopp til en uforglemmelig opplevelse

Lavazza-kaffen vi drikker i dag er et resultat av ideen hans: å blande kaffe fra ulike deler av verden for å tilfredsstille de forskjellige smakene vi alle har. Over 120 år med historie: uforglemmelige øyeblikk med sterke følelser, motgang, viktige endringer og store skritt mot fremtiden.

OM OSS

Produktene våre

Magasin

Oppdag en verden av kafferelaterte nyheter, fakta og egenskaper – fra den dekadente drikkens historie til bryggemetoder og kaffekultur.

Kvalitet

Kvalitet er en viktig faktor i arbeidsmetoden vår. Det er en iboende del av alle produksjonsfasene som vi bruker hver dag.

LÆR MER OM KAFFEN VÅR
Slik tilbereder du en kaffe

Våkn opp med energien du får fra en autentisk italiensk espresso og nyt et ettermiddagsritual uten grenser: fra amerikansk kaffe til mokkakannens hemmeligheter. Oppdag metoden som passer best for deg.

LÆR MER OM DE BESTE METODENE FOR TILBEREDNING
MOKKA
MOKKA

Mokkakannen er synonym med kaffe «laget i Italia», og er antakeligvis det mest brukte kjøkkenredskapet i italienske hjem.


OPPDAG MER

CHEMEX
CHEMEX

Det unike og sofistikerte designet er et kjennetegn for den mest verdensvante kaffemaskinen: Chemex ble oppfunnet av en tysk kjemiker i USA i 1941, og er nå verdsatt av alle kaffeelskere.

OPPDAG MER


KALDBRYGGET KAFFE
KALDBRYGGET KAFFE

Selv om USA gjorde kaldbrygget kaffe berømt i kaffeverdenen, satte japanerne pris på den allerede på 1600-tallet.

OPPDAG MER

NAPOLETANA
NAPOLETANA

Den napolitanske kaffemaskinens historie begynner faktisk i Frankrike i 1819, og var en oppfinnelse som ble tilskrevet pariseren Morize.

I løpet av århundrene ble cuccumella imidlertid et av symbolene på napolitansk kultur og tradisjon.


OPPDAG MER


PRESSKANNE
PRESSKANNE

Presskanne, franskpresse, melior, cafetière à piston, fransk kaffetrakter: dette utvinningssystemet har like mange navn som antall land i verden hvor den brukes.

OPPDAG MER


ESPRESSO
ESPRESSO

Byen Torino kan skryte av å være fødestedet til dette overlegne utvinningssystemet. I dag er espressokaffe synonymt med alt som anses som italiensk verden rundt.

OPPDAG MER

Kart over distributører